Ik bracht mijn jeugd door in Heusden-Zolder. Als ik niet dribbelde met een basketbal, rondhing met skateboard-vrienden of op zoek was naar een stuk kriekentaart, dacht ik waarschijnlijk na over een nieuwe opstelling voor mijn slaapkamer. Meubels verslepen en herschikken, posters vervangen en muren schilderen: het moest elke keer anders. Mijn baggy pants werden gaandeweg smaller maar mijn interesse in composities en kleuren werd breder. Na het college, begon ik aan een opleiding marketing in Hasselt. 
Het werd al snel duidelijk dat ik vooral geïnteresseerd was in het creatieve luik van een campagne. Dus versleepte ik mijn meubels naar Gent en ging ik grafische vormgeving studeren aan de Artevelde hogeschool (toen nog Egon). Daar werd een mm plots een hele afstand, een opdracht belangrijker dan mijn bed en een professionele houding een vereiste. Ik werd een bewonderaar van typografie en huisstijlen. 
In 2002 startte ik als vormgever bij Clavis Uitgeverij in Hasselt. Hier leerde ik boeken maken en verhalen vormgeven voor diverse doelgroepen. Hoogtepunten waren omslagontwerpen voor young adults, het begin van mijn jarenlange samenwerking met Leo Timmers en mijn ontwerpen voor en ontmoetingen met internationaal bestseller-auteur Anthony Horowitz. Na mijn werkuren volgde ik schilderlessen bij kunstenaar Herman Maes en begon ik in 2007 te freelancen voor nieuwe opdrachtgevers. 
In 2010 verliet ik Clavis en ging ik volledig zelfstandig werken. Bijleren deed ik vervolgens bij olfactory artist Peter De Cupere in zijn atelier Monumentale vormgeving. Lynda.com werd de place to be om mijn kennis over fotografie en Adobe software uit te breiden en voor persoonlijke projecten stond ik geregeld aan de zeefdrukpers van de academie van Hasselt. 
Sinds 2015 woon en werk ik in een deel van de voormalige Cinema Roxy in Wijgmaal (Leuven) en werd ik samen met enkele buren medeorganisator van huiskamerfestival DoRemy. Gaandeweg is mijn interesse in gebruikerservaringen gegroeid en na mijn jaaropleiding bij Syntra in 2018 mag ik mezelf ook een UX-designer noemen.
Zin om samen te werken?