Dorpsklap
Tijdens Dorpsklap vertellen inwoners van Wijgmaal over hun passie of kennis en hoor je verhalen en muziek. Als mede-organisator van dit lokaal event, ontwierp ik alle visuele communicatie van posters tot website.
De wereld van Leo Timmers
Een speelse en interactieve tentoonstelling in de bibliotheek van Genk ter ere van het 25-jarig jubileum van auteur en illustrator Leo Timmers.
Kaasmakerij Karditsel
Huisstijl en website voor kaasmakerij Karditsel, meesters in geitenkaas met een verhaal op mensenmaat.
Cinema Roxy
Logo- en posterontwerpen voor een reeks huiskamerconcerten in de oude Cinema Roxy in Wijgmaal. Mijn ontwerpproces werd vastgelegd tijdens een live-uitzending van Adobe Live.
Meeza Foodcorners
Meeza zorgt voor een gezonde lunch in bedrijven en ziekenhuizen. Voor hen ontwierp ik een kleurrijke en herkenbare huisstijl die flexibel kan toegepast worden.
DoRemy huiskamerfestival
DoRemy is een huiskamerfestival dat muzikaal talent uit Wijgmaal een podium wil geven. Als mede-organisator ontwierp ik alle visuele communicatie van posters tot website.
Velo Viking
Velo Viking Hasselt levert oerdegelijke velo's en diensten. Voor hen ontwierp ik dan ook een oerdegelijke huisstijl en website.
Catering Van Eyck
Huisstijl voor Catering Van Eyck, een Belgisch cateringbedrijf met een passie voor het leveren van pittige smaakervaringen.
Pro Patria
Logo ontwerp voor turnclub Pro Patria
Studio Maarten Deckers
Ontwerp van een eenvoudige maar flexibele huisstijl voor mijn eigen studio.
Baron Macaron on AdobeLive
Baron Macaron is een fictieve, Parijse patissier. Voor zijn wereldberoemde macarons ontwierp ik een logo en verpakking. Mijn ontwerpproces werd vastgelegd tijdens een live-uitzending van Adobe Live.
Up